Vergroot uw expertise in Bovengrondse Bodemenergiesystemen

12 maart 2024

  1. Home
  2.  → 
  3. nieuws
  4.  → Vergroot uw expertise in Bovengrondse Bodemenergiesystemen

Wilt u uw kennis vergroten en praktische vaardigheden op het gebied van bovengrondse bodemenergiesystemen uitbreiden? Dan is de Specialisatiecursus Bovengrondse Bodemenergiesystemen een aanrader voor u. Tijdens deze driedaagse cursus, op 10, 17 en 24 april 2024, wordt dieper ingegaan op de manier van energieopwekking en afgifte. Zowel open als gesloten bodemenergiesystemen worden in de cursus behandeld.

U leert welke afgiftesystemen geschikt zijn voor bodemenergiesystemen en hoe u hoofdcomponenten selecteert op basis van vermogen en energiehoeveelheden. Tevens wordt de automatisering van het bodemenergiesysteem behandeld. De aangeboden stof sluit aan bij de huidige ISSO -publicaties 39, 72, 80 en 81. De laatste dag bestaat grotendeels uit het maken van een casus. U kunt het geleerde direct in de praktijk brengen!

Voor wie?

De cursus C: Specialisatie Bodemenergie: ontwerp en realisatie bovengrond (open en gesloten systemen) is speciaal ontwikkeld voor de volgende beroepsgroepen:

• Ontwerpers en projectleiders die betrokken zijn bij de realisatie van het ondergronds deel van
bodemwarmtewisselaarsystemen
• Adviseurs
• Installateurs
• Grondboorbedrijven

De cursus richt zich specifiek op professionals die zich na het volgen van Cursus B (Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie), verder willen specialiseren in de materie.

Voorkennis

Voor het volgen van deze cursus is MBO+/HBO kennis- en denkniveau nodig. De cursus is gericht op professionals die al enige jaren in de praktijk werkzaam zijn en ervaring hebben met het ontwerp en de realisatie van bodemenergiesystemen. Bij voorkeur heeft u de Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie (Cursus B) gevolgd.

Kijk hier voor meer informatie en meld uzelf en/of uw medewerkers aan voor de cursus. Leden van Branchevereniging Bodemenergie ontvangen 15% korting op de prijs voor deze cursus.
Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

De cursus vindt plaats bij KAS Meetings in Woerden en kan worden afgesloten met een officieel Cito examen.