Specialisatiecursus Bodemenergie volgen in januari? Nog enkele plaatsen vrij!

12 december 2023

  1. Home
  2.  → 
  3. Branchevereniging
  4.  → Specialisatiecursus Bodemenergie volgen in januari? Nog enkele plaatsen vrij!

Ben jij een gedreven ontwerper, een gepassioneerde projectleider, een slimme adviseur, of een ervaren installateur of grondboorder? Wil jij jouw expertise naar nieuwe hoogten tillen in het ontwerpen en realiseren van het bovengrondse deel van bodemwarmtewisselaarsystemen? Dan is Cursus C dé stap voor jou!

Waarom Cursus C?

Specialisatie in Bodemenergie: Na het succesvol voltooien van Cursus B: Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie, biedt Cursus C de kans om je te specialiseren in het ontwerpen en realiseren van zowel open als gesloten bodemenergiesystemen.

-> Voor wie? De cursus is ontworpen voor professionals met MBO+/HBO kennis- en denkniveau, met enkele jaren praktijkervaring in het ontwerp en de realisatie van bodemenergiesystemen. Ideaal voor deelnemers die de Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie (Cursus B) hebben afgerond.

-> Verplichte certificering: Voor het werken aan bodemenergiesystemen worden er eisen gesteld met betrekking tot de benodigde certificaten voor bedrijven en/of hun medewerkers. Voor het bovengrondse deel van het bodemenergiesysteem is de BRL 6000-21/00 inclusief Wijzigingsblad 01-03-2021 van toepassing.

-> Cursusduur: Slechts 3 dagen! Een investering in kennis die zich snel terugbetaalt.

-> Diepgaande Kennis: Verdiep jouw begrip van energieopwekking en -afgifte, vooral gericht op het bovengrondse deel van bodemenergiesystemen.

-> Examen: Het examen wordt onafhankelijk afgenomen door CITO, waardoor je erkende certificering krijgt. Meer informatie vind je op www.cito.nl.

Datum en locatie

De Cursus wordt gegeven bij KAS Meetings in Woerden en vindt plaats op 8, 9 en 10 januari 2024.

Inschrijven

Kijk hier voor alle informatie over Cursus C en schrijf je vandaag nog in, want er zijn nog enkele plaatsen vrij! Inschrijven kan via dit inschrijfformulier.

Mocht u vragen hebben, dan kun je een e-mail sturen naar cursussen@bodemenergie.nl.