Gratis toegang voor onze leden: vakbeurs Duurzaam Verwarmd

18 januari 2023

  1. Home
  2.  → 
  3. nieuws
  4.  → Gratis toegang voor onze leden: vakbeurs Duurzaam Verwarmd

Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart 2023 vindt de vakbeurs Duurzaam Verwarmd plaats, in Expo Greater Amsterdam. Tijdens de beurs worden er diverse congressen georganiseerd. Op 15 maart verzorgt Frank Agterberg daar een presentatie over Energie uit de bodem: een duurzame oplossing voor grote en kleine projecten. 

Kom op 15 maart naar de Masterclass duurzame warmtetechnieken

Tijdens de vakbeurs Duurzaam Verwarmd zijn er iedere dag congressen die u kunt bezoeken. Zo is er op 15 maart van 10.00 tot 13.00 uur een interessante Masterclass duurzame warmtetechnieken. Als voorzitter van Branchevereniging Bodemenergie verzorgt Frank Agterberg een presentatie over Energie uit de bodem: een duurzame oplossing voor grote en kleine projecten. U bent van harte uitgenodigd voor deze sessie. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen aan Frank.

U kunt zich hier registreren voor uw bezoek aan het congres. Met de invitatiecode BODEMENERGIE kunt u gratis tickets bestellen. Zonder de invitatiecode kost een ticket € 159,– excl. btw. Wilt u alleen de beurs bezoeken en niet het congres? Kijk dan hier.

De grootste vakbeurs voor duurzame HVAC-technologie in de Benelux

Duurzaam Verwarmd is de grootste gespecialiseerde vakbeurs in de Benelux voor duurzame klimaattechnieken. De energietransitie is in volle gang en Duurzaam Verwarmd is dé plek om vragen te stellen – en ze beantwoord te krijgen. Met meer dan 100 seminars en ruim 250 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie.

Twee beurzen, één locatie

Gelijktijdig met Duurzaam Verwarmd vindt Solar Solutions International plaats, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Met één beursbezoek laat u zich informeren over zowel duurzame klimaattechnieken als hernieuwbare energieopwekking.

Graag bieden wij u een gratis ticket aan via onze eigen Duurzaam Verwarmd-pagina: https://www.duurzaamverwarmd.nl/partner/bodemenergie. Vul bij uw registratie a.u.b. de invitatiecode BODEMENERGIE in voor uw gratis toegangskaart en bespaar € 75,- excl. BTW.

Openingstijden

Dinsdag 14 maart: 10:00 – 17:00
Woensdag 15 maart: 10:00 – 17:00
Donderdag 16 maart: 10:00 – 17:00

Locatie

Expo Greater Amsterdam, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen

Meer informatie

www.duurzaamverwarmd.nl