Uitnodiging Bijeenkomst Kenniscentrum Bodemenergie ‘Warmteopslag in de ondergrond’

Op 12 juni van 13.00 tot 16.00 uur organiseert het Kenniscentrum Bodemenergie een netwerkbijeenkomst. Het thema ‘Warmteopslag in de ondergrond’ staat centraal in deze bijeenkomst.

Warmteopslag in de ondergrond gaat een steeds belangrijker rol spelen in de energietransitie. Op de bijeenkomst van 12 juni staan de potentie, de ervaringen en de effecten op de ondergrond van Hoge Temperatuur Open-bodemenergie (HTO) centraal.

Op het programma staan drie boeiende presentaties:

(1) Siebe Geerts (HoCoSto) schetst vanuit de Werkgroep Warmteopslag van Energy Storage NL de bredere rol van groot- en kleinschalige warmteopslag in toekomstige energievoorziening.

(2) Boris Boullenger (TNO) en Benno Drijver (IF Technology) delen de resultaten van 3 jaar HTO operatie in Middenmeer: hoe is de energieprestatie van het systeem en hoe ontwikkelt de temperatuur van de ondergrond zich? Deze presentatie is gedeeltelijk in de Engelse taal.

(3) Gilian Schout (KWR Water) vertelt wat de resultaten van het innovatieprogramma WarmingUP zijn, en gaat dieper in op de monitoring bij het HTO-systeem in Middenmeer en de effecten van HTO op de chemie en de microbiologie van het grondwater.

Na het inhoudelijke gedeelte is er gelegenheid om kennis te maken met andere deelnemers tijdens de netwerkborrel, of om nog verder na te praten.

De bijeenkomst vindt plaats in het centrum van het land. De exacte locatie maken we zo snel mogelijk bekend.

Aanmelden

De deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Aanmelden kan via dit inschrijfformulier.

Datum, tijd en locatie

Datum:              12 juni 2024
Tijdstip:             13.00 – 16.00 met aansluitend een netwerkborrel
Locatie:             Volgt zo snel mogelijk (centraal in Nederland)

Details

Datum & tijd
Georganiseerd door:
Locatie
Contact

Meer evenementen

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen.