Uitnodiging: ALV met interactieve sessies werkgroepen op 6 april 2023

Het bestuur van Branchevereniging Bodemenergie nodigt alle leden graag uit voor de volgende Algemene Ledenvergadering, op donderdag 6 april 2023. Deze vindt plaats op een centrale locatie in Baarn: Landgoed Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19. Tijdens de middag zijn er ook diverse sessies waarbij u zelf in gesprek kunt gaan met de voorzitters van onze vijf werkgroepen en is er volop gelegenheid om collega’s uit de branche te spreken en te netwerken.

 

Bent u lid van Branchevereniging Bodemenergie? Meld u hier aan voor de ALV van 6 april 2023

Tafelsessies

We ontvangen u graag om 12.00 uur met een lekkere lunch. Daarna staan om 12.30 de voorzitters van de diverse werkgroepen van Branchevereniging Bodemenergie voor u klaar voor diverse tafelsessies in drie ronden, zodat u goed de gelegenheid krijgt voor inhoudelijke gesprekken en het stellen van vragen. Dit is geen formele vergadering maar juist bedoeld om vrijelijk met elkaar van gedachte te wisselen en als lid meer inzicht te krijgen in de activiteiten van de vereniging.

U kunt op het aanmeldformulier uw keuze kenbaar maken voor maximaal 3 sessies *

  • Werkgroep Juridisch
  • Werkgroep Kennis
  • Werkgroep Markt en Promotie
  • Werkgroep Cursussen
  • Werkgroep Boorbedrijven*

*We kunnen ons voorstellen dat de specifieke groep van boorbedrijven langer nodig heeft dat een half uur.             Daarom zal dit een doorlopende sessie zijn in het plenaire gedeelte van de zaal.

Algemene Ledenvergadering

De stukken voor de Algemene Ledenvergadering zullen uiteraard tijdig verzonden worden. Naar aanleiding van input tijdens de vorige ALV willen wij eventuele inbreng van leden de tijd geven die het verdient. Daarom vragen we de leden eventuele punten vooraf in te dienen zodat wij die afgebakend in tijd aan de agenda toe kunnen voegen. Bij het indienen vragen wij om een duidelijke vraagstelling aan te leveren. Dit kan tot 22 maart 2023.

Programma

Na de tafelsessies en de pauze begint om 14.30 de Algemene Ledenvergadering. Het volledige programma van de middag ziet er als volgt uit:

12:00 uur Ontvangst met lunch
12:30 uur Tafelsessie 1
13:00 uur Tafelsessie 2
13:30 uur Tafelsessie 3
14.00 uur Pauze
14:30 uur ALV
16:00 uur Afsluiting en netwerkborrel
17.00 uur Einde

Na afloop van de vorige Algemene Ledenvergadering hebben wij een enquête gehouden onder de aanwezigen. Ook hebben wij op de dag van de ALV zelf nuttige feedback gekregen van de leden. Hieruit is een aantal wensen naar voren gekomen, waar wij gehoor aan hebben gegeven bij het samenstellen van dit programma en de locatie. Nogmaals hartelijk dank voor uw feedback.

Wij kijken ernaar uit u weer te ontmoeten, op 6 april!

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Details

Datum & tijd
Georganiseerd door:
Locatie
Contact

Meer evenementen

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen.