Bodemenergie Paviljoen tijdens Energiebeurs 2017

16 oktober 2017

  1. Home
  2.  → 
  3. nieuws
  4.  → Bodemenergie Paviljoen tijdens Energiebeurs 2017
Tijdens de Energiebeurs die plaatsvond van 10 tot en met 12 oktober, was de vereniging met een aantal leden van de partij. Met z’n vijven vormden we het Bodemenergie Paviljoen.

  • Vereniging BodemenergieNL
  • Kuijpers Ecopartners B.V.
  • Van Harlingen Grondwater Management B.V.
  • Rensen Regeltechniek B.V.
  • Duratherm Nederland B.V.

De deelnemende leden vertellen over de beurs en de stand:
“Het was een mooie en open stand en stond op de goede plaats.
Daarnaast was het zo dat we met een aantal verschillende disciplines de stand vormden en dat gaf een goede wisselwerking. Een bezoeker kwam bij de één binnen, maar bleek een vraag te hebben die eigenlijk voor een ander was bedoeld. Dan is het erg fijn en makkelijk dat je de bezoeker direct kunt doorverwijzen naar de juiste partij die een paar meter verderop staat.

We hebben goede gesprekken gehad en leads verzameld die we na de beurs gaan nabellen. We verwachten wel dat daar opdrachten uit gaan komen. Maar ook als dat niet zo is, dan zijn we tevreden, want we hebben hier gestaan, ons laten zien en gesprekken gehad. Daar doe je het toch voor. En wie weet komt er later toch nog ineens een opdracht uit. Dat is dan altijd leuk.”

Diverse van de deelnemers hebben aangegeven dat hun deelname zo goed is bevallen dat ze volgend jaar graag weer van de partij zijn. U kunt de nieuwe datum alvast in uw agenda schrijven: 9-10-11 oktober 2018.

En mocht u nu al denken ‘ik/wij willen volgend jaar ook deelnemen’, laat het ons weten.

Wij kijken terug op een geslaagde beurs en hopen dat we volgend jaar met nog meer van onze leden daar mogen staan.