5 goede redenen om de Wiki Bodemenergie te raadplegen

12 december 2022

  1. Home
  2.  → 
  3. nieuws
  4.  → 5 goede redenen om de Wiki Bodemenergie te raadplegen

De Wiki Bodemenergie is dé kennisbank waar u de antwoorden vindt op al uw vragen over bodemenergie. Onlangs is de Wiki Bodemenergie volledig geüpdatet! Dit gebeurde al op regelmatige basis, zonder dat u er iets van merkt, maar nu zijn er grotere aanpassingen gedaan die we graag met u willen delen:

 

1. Nieuwe en meer actuele informatie

Er is over verschillende sub-onderwerpen nieuwe informatie toegevoegd en tegelijkertijd is er gekeken wat voor de bezoeker de meest logische plek is. Hierdoor kan de gewenste informatie op een zo snelle en efficiënt mogelijke manier worden gevonden en weet je dus snel meer.

 

2. Overzichtelijkere rubricering

Hiervoor heeft het team ervoor gezorgd dat de onderwerppagina’s, waarvan er in de loop der tijd steeds meer waren toegevoegd, nu (opnieuw) gerubriceerd zijn. Daardoor vindt u alles over één onderwerp in zijn geheel terug bij elkaar op dezelfde pagina. Wel zo makkelijk!

 

3. Leesbaarheid verbeterd

Ook hebben we naar de leesbaarheid van de inhoud gekeken. Hierbij hebben we rekening gehouden met het feit dat steeds meer energieprofessionals, beleidsmakers, lokale overheden, programmamanagers en bevoegde gezagen op zoek zijn naar informatie over duurzame energie. Daarom is het belangrijk dat de WIKI voor iedereen goed te raadplegen is.

 

4. Meer verbanden en overzicht

Dit betekent ook dat we meer hyperlinks hebben aangebracht naar externe pagina’s, waar meer informatie staat over het desbetreffende onderwerp. En ook meer verbanden hebben gelegd tussen de pagina’s binnen de Wiki zelf. Dit komt ook ten goede aan de overzichtelijkheid.

 

5. Snellere laadtijd

Omdat de wiki een apart deel van de website is waar veel informatie en afbeeldingen te vinden is, is de laadtijd soms een issue. Daarom hebben we dit tijdens de update ook meteen meegenomen als aandachtspunt. Nu laadt de wiki weer lekker snel en hoeft u geen onnodige tijd te wachten op de informatie waarnaar u op zoek bent.

 

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan nu de opgefriste en aangepaste Wiki Bodemenergie. Hier vindt u alles wat u wilt weten over warmte- en koudeopslag in de bodem en hoe dit toegepast wordt voor het verwarmen en koelen van gebouwen of processen.