15 december: webinar ISDE per 2021

01 december 2020

  1. Home
  2.  → 
  3. nieuws
  4.  → 15 december: webinar ISDE per 2021

Op dinsdag 15 december 2020, van 11.00 – 12.30 uur organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een webinar over de komende ISDE-wijzigingen.

U kunt zich hier aanmelden voor het webinar.

ISDE per 2021

ISDE is een subsidie van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, uitgevoerd door RVO, gericht op investeringen in het duurzaam opwekken van energie, het produceren van duurzame energie, energiebesparing en aansluitingen op een warmtenet.

In het webinar ‘ISDE per 2021’ wordt de ISDE toegelicht, die vanaf januari 2021 in werking treedt. De huidige ISDE biedt een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers en warmtepompen. Vanaf januari 2021 wordt de subsidie uitgebreid en kunnen woningeigenaren subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen.

Vanaf januari wordt er vanuit de ISDE ook subsidie verstrekt voor kosten van aansluiting op het warmtenet en is er subsidie voor mkb’ers bij investering in zonnepanelen en kleine windturbines.

Doelgroep

Het webinar is specifiek bedoeld voor professionals in het werkveld zoals brancheverenigingen van leveranciers, installateurs, bouwbedrijven en bouwinstallatiebedrijven, gemeenten, energieloketten, intermediairs en warmtebedrijven.

Bron: RVO