Steun de Duurzame Doorstart-campagne

16 juli 2020

  1. Home
  2.  → 
  3. Uncategorized
  4.  → Steun de Duurzame Doorstart-campagne
De Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) is 10 juli gestart met de campagne ‘Duurzame Doorstart’. De campagne is een oproep voor groen economisch herstel. Alle leden van de NVDE zijn gevraagd de campagne uit te dragen. BodemenergieNL doet dit graag omdat het belang evident is. Wij zullen de campagne-uitingen daar waar mogelijk in onze media gebruiken.

Haak ook aan!

U als lid kunt gebruik maken van de campagne-uitingen (naar keuze via bestaande uitingen of via aan te passen uitingen) en actief uw bijdrage leveren. Samen kunnen we de campagne als een olievlek laten groeien! Kijk op www.duurzamedoorstart.nl en zet de communicatie toolkit in: www.duurzamedoorstart.nl/toolkit.

Quick and easy: vaste uitingen met uw logo

De uitingen zijn klaar om te gebruiken en er zijn geen speciale technische of ontwerpvaardigheden nodig. De NVDE kan ook andere uitingen zoals advertenties, posters etc. verzorgen. Neem contact op met Saskia ’t Hart, communicatie@nvde.nl

Doorwerken aan de energietransitie

In een campagnefilm portretteert de NVDE duurzame doeners: consumenten en bedrijven die doorwerken aan de energietransitie, corona of niet. Consumenten en bedrijven die zich hierdoor aangesproken voelen, worden op weg geholpen naar duurzame maatregelen.