Laat u zien via BodemenergieNL!

19 januari 2021

  1. Home
  2.  → 
  3. Uncategorized
  4.  → Laat u zien via BodemenergieNL!

Achter de schermen is de werkgroep Markt & Promotie keihard aan het werk met het bouwen van een nieuwe website (meer informatie hierover volgt nog). U kunt ons helpen de juiste het juiste gevoel voor onze doelgroep te creëren, in de vorm van beeld.

 

Beeldmateriaal

Heeft u high res rechtenvrij beeldmateriaal van projecten (ondergronds en/of bovengronds) beschikbaar, waar u trots op bent? Dan vragen wij u deze te sturen naar communicatie@bodemenergie.nl, voorzien van het juiste onderschrift in de bestandsnaam. Ook sfeerbeeld is welkom. Wie weet ziet u uw eigen beeld binnenkort terug op de nieuwe website!

 

Succesvolle projecten/casussen

Wij plaatsen en delen regelmatig berichten op basis van ontwikkelingen en actualiteiten. Het uitgangspunt hierbij is, dat de inhoud hiervan interessant is voor onze leden en stakeholders en onze gezamenlijke doelen dient. Wij vinden het belangrijk om met name met deze groep de voordelen, successtory’s en overige positieve berichten over bodemenergie te blijven delen.

 

Ook daar kunt u ons bij helpen, door uw projecten en casussen met ons te delen in woord en beeld. U kunt uw kant-en-klare bericht, voorzien van high res rechtenvrij beeldmateriaal sturen aan communicatie@bodemenergie.nl. De bedrijfsnaam of het merk kan uiteraard genoemd worden in de berichten, maar deze mogen geen commercieel karakter hebben. Alle berichten worden door webredactie eerst beoordeeld alvorens ze (gedoseerd) te plaatsen.

 

Mocht u vragen hebben, stel ze gerust via communicatie@bodemenergie.nl