Even voorstellen: nieuwe verenigingsmanager

16 oktober 2019

  1. Home
  2.  → 
  3. Uncategorized
  4.  → Even voorstellen: nieuwe verenigingsmanager

Sinds augustus ben ik, Connie Brouwer, jullie nieuwe verenigingsmanager. Samen met een prima team binnen APPR Hét Brancheburo ondersteunen we jullie graag in allerlei voorkomende werkzaamheden. We zorgen er onder andere voor dat de ledenadministratie op orde is, dat de cursussen worden georganiseerd, de financiële zaken worden geregeld, online communicatie op orde is en bestuur, werkgroepen, platforms commissies worden ondersteund.

Niet alleen met hand- en spandiensten, we denken ook graag mee over strategische issues. Dit alles met als doel de bodemenergie branche verder vooruit te helpen.

Ik heb een warm hart voor duurzaamheid: in het verleden was ik (de eerste) interne coördinator duurzaamheid op het RIVM. Als pionier heb ik een goede basis weten te leggen, zodat de huidige coördinator nu prima verder werk doet. Nu ligt voor mij een belangrijke focus op de nieuwe energie strategieën: ik zit namelijk in de gemeenteraad van een middelgrote gemeente in het midden van het land en maak de wereld van de regionale energiestrategieën dan ook van dichtbij mee. Graag help ik de juiste keuzes maken voor de juiste technieken. Die kan ik zelf niet maken, maar wel mee zorgen dat men met de juiste partijen aan tafel zit. Een van mijn favoriete bezigheden is namelijk het leggen van mooie verbindingen.

Met wie jullie behalve met mij te maken kunnen krijgen? Dat zijn Femke (algemene ondersteuning), Sandy (communicatie), Geo en Mariëlle (financieel), Monique en Anita (cursussen).

Ik hoop jullie binnenkort tegen te komen, bijvoorbeeld bij de ALV en de themamiddag op 3 december?