Algemene Voorwaarden Cursussen Bodemenergie

Bevestiging van uw aanmelding

Aanmeldingen voor de cursussen van Branchevereniging Bodemenergie worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Uw deelname aan de cursus is onder voorbehoud van voldoende plaats. Pas wanneer u een bevestiging heeft ontvangen per email is uw aanmelding definitief. Voor alle cursussen geldt: vol = vol. Cursussen zullen alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen.

Informatie voorafgaande aan de cursus

Ongeveer 2 weken vóór aanvang van de eerste cursusdag ontvangt u een informatiemail over de doorgang van de cursus, locatie en tijdstip. Ook de factuur zal dan verzonden worden.

Betaling

Het cursusgeld dient vóór aanvang van de cursus voldaan te zijn.

Annuleren of verschuiven

Tot 2 weken voor aanvang van de cursus is annulering of verschuiven van de cursusdeelname kosteloos mogelijk. Annuleren of verschuiven kan uitsluitend schriftelijk via cursussen@bodemenergie.nl. Binnen 2 weken voor aanvang van de cursus is annulering of verschuiving niet meer mogelijk.

Bent u verhinderd?

Als u verhinderd bent, is een plaatsvervanger van harte welkom. Wij verzoeken u ons dit voor aanvang van de cursus schriftelijk te melden via cursussen@bodemenergie.nl. Indien u de cursus tussentijds beëindigt, vindt er geen restitutie van het betaalde cursusgeld plaats. Indien u de cursusdeelname wilt verplaatsen naar een andere datum, dan wordt er € 50,– excl. btw aan administratiekosten in rekening gebracht. Mocht u bij afwezigheid van de inhaalmogelijkheid gebruik willen maken, dan zijn wij genoodzaakt u hiervoor per dag een bedrag van € 350,- excl. btw in rekening te brengen.

LET OP: voor de B-cursus, de C-cursus de E-cursus en de DG- en DO-cursus dient u in het bezit te zijn van de ISSO-publicatie 39. Deze kunt u aanschaffen via ISSO.