Bijeenkomst Platform Bodembeheer – Oude termen en betekenissen in nieuwe wet

Vanaf 1 januari 2024 gaan we werken onder de Omgevingswet. De grote veranderingen van deze nieuwe wet kennen we: integraal, decentraal en digitaal. Deze nieuwe wet zal echter ook meerdere kleine en praktische veranderingen met zich meebrengen. Bijvoorbeeld termen die iets anders betekenen of een andere doorwerking krijgen. Of uitwerkingen die we al kennen maar die een andere naam krijgen. Heeft u zich al verdiept?  

Met een deskundige groep heeft Platform Bodembeheer de meest in het oog springende ‘kleine veranderingen’ geïnventariseerd. Deze gaan we in quizvorm aan u voorleggen. In een korte introductie leggen we u een situatie of een begrip voor. U kunt op het goede antwoord stemmen. Uiteraard zorgen wij daarna voor tekst en uitleg.

U speelt als individu mee. Dat gebeurt anoniem tenzij u zich in de top 3 weet te spelen waarmee we de finaleronde spelen. En we spelen met de Olympische gedachte: meespelen & leren is belangrijker dan winnen!

Programma

15:30 – Welkom door sessievoorzitter
Korte toelichting op hoe het staat met bodem in de Omgevingswet

15.40 – Start van de test:
Module 1: Weetjes en definities
Module 2: Uitwerkingen
Module 3: Casussen

16.40 – Finale met de drie mensen met de hoogste score

16.50 – Prijsuitreiking en einde

Hier kunt u zich hier aanmelden voor de online bijeenkomst van Platform Bodembeheer, die op 26 september 2023 van 15:30 tot 17:00 plaatsvindt.

Details

Datum & tijd
Georganiseerd door:
Locatie
Contact

Meer evenementen

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen.